Over Meedenkers

De wereld om ons heen is in korte tijd geweldig veranderd. Informatie en communicatie beheersen ons leven, doen en denken.

“De jeugd heeft de toekomst”,  zegt men, maar met het verdwijnen van de oude generatie verdwijnt een schat aan kennis mee. Van de ene op de andere dag staat de gepensioneerde met al zijn opgebouwde kennis op straat en is die schat aan ervaring niet meer beschikbaar.

Op meedenkers worden mensen uitgenodigd mee te denken over allerlei onderwerpen die ons bezighouden. Met als start een, met enige overdrijving geschreven, artikel, zoekt meedenkers mensen om bepaalde patronen op creatieve wijze te doorbreken en met niet eerder bedachte ideeën en oplossingen te komen.

Een creatieve “meedenker” kan in elke vergadering, over elk onderwerp het verschil in uitkomst maken.

Meedenkers zoekt niet alleen creatieve mensen, maar ook mensen met bijzondere kennis over onderwerpen in de meest ruime zin.

 

Comments

  • Hallo Eva. Reageren op een artikel kan uiteraard en als je zelf iets zou willen schrijven kan dat ook. Stuur je copy naar bram@meedenkers.nl
   Verrassende andere inzichten zijn welkom. We proberen het niet te politiek te maken en meedenkers.nl is nog vooral een hobby van me, maar wie weet wat het kan worden.
   Groet
   Bram Bosch

reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *