Bent u een specialist?

Bent u die specialist met een bijzondere kennis en vaardigheid? Opgedaan in de praktijk en bent u bereidt uw kennis te delen, meld het op deze pagina. 

“Je moet het wiel niet nogmaals uitvinden”, een uitdrukking waarvan iedereen de betekenis begrijpt. Toch gebeurt het nog erg vaak dat specifieke kennis, samen met de jubilaris, het bedrijf door de voordeur verlaat. De achtergebleven deskundigheid is vaak voldoende, maar schiet soms tekort als het om zeer speciale zaken gaat. Historische kennis is voor een bedrijf van groot belang en het is dan ook handig als daar in uitzonderlijke gevallen een beroep op zou kunnen worden gedaan.

 

 

Comments

  • Bram Bosch,
    36 jaar ervaring in de retail is bereidt een en ander te delen en mee te denken met een startende ondernemer, over een nieuwe collectie, een nieuwe strategie, het opleiden van personeel op de winkelvloer, met een Gemeente over een nieuw winkelcentrum of wat nog meer kan langskomen als het gaat over werken in de detailhandel. Een extra klankbord is soms de start van een heel andere route.
    0620038048

  • Bram, blogs zijn interessant, ik zou wat meer tussenkopjes maken, maakt het overzichtelijker, las je blogs van zzp-tekstbureau wilt plaatsen dan kan dat altijd je mag ze één-op-één overnemen, groet Peter

reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *