Door op in Algemeen, Politiek.

plaghut04

Mark Rutte beloofde ons, tijdens de verkiezingen, dat wanneer de VVD de grootste partij zou worden, we allemaal € 1000.- euro zouden krijgen. Rutte werd weer minister president, maar helaas, zijn belofte heeft hij niet kunnen waarmaken. We mogen nu echter verwachten dat hij ons binnenkort, misschien Prinsjesdag, als goedmaker, een extra vrije dag zal schenken, ter viering van ‘Spekmans Groot Nivelleringsfeest’. Hij belooft ons daarbij dat hij voor veel meer en beter gevulde voedselbanken zal zorgen. Aan suikerbieten en tulpenbollen zal het in ieder geval niet ontbreken.

Dit alles wel onder voorbehoud van goedkeuring door Brussel natuurlijk, maar dat is logisch. “Hoera”, op naar het Socialistisch/Communistisch Europa.

Facebook Twitter Email

One Response to “Groot feest!”

  1. Arno

    Ja ja, die heer Spekman weet niet meer hoe hij het heeft. Die danst iedere avond de horlepiep in zijn boerekiel. Alles komt op een zilveren schaal naar hem toe, de VVD doet het werk wel voor hem, als rasechte “socialist” blijft hij uit de luwte natuurlijk. De twee machtsblokken trekken elkaar naar beneden en wij doen er weinig aan. Rutte belooft het een en ander en we zijn het binnen twee dagen alweer vergeten. Het leven is als vlugzout, het is allemaal verdwenen voordat je het weet en wij gaan over tot de orde van de dag.Wientjes toetert wat op de radio vanochtend over de nieuwe cao-eisen van de FNV maar een echte vuist maken doet hij niet. Allemaal erg braaf en allemaal héél beschaafd. En zo sukkelen we naar 2014 en verder en kijken we als lemmingen naar wat komen gaat. En tja…….de ouderen moeten meer inleveren dan de rest. Logisch toch, want die komen nooit buiten en hebben geen energie meer, daar kan je het makkelijk halen. Nog even en je moet wekelijks doorgeven wat op je spaarrekening staat zodat Rutte (liberaal??) zijn maatregelen kan nemen…..je weet wel.
    En voor de rest maar blijven genieten van iedere dag en zorg dat je geen kapitaal hebt, weg doen en uitgeven. Koop toch die nieuwe auto man!